Nieuw-Vennep: Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef

Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-VennepNieuw-Vennep – Een caravan is in de nacht van woensdag op donderdag volledig uitgebrand in Nieuw-Vennep. Rond tien voor een kreeg de brandweer de melding dat er een caravan in de brand zou staan aan de Oosterdreef.

Bij aankomst van de brandweer stond de caravan al in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur geblust maar konden niet voorkomen dat de caravan volledig werd verwoest. Rond half vijf mocht de brandweer opnieuw hun bed uit om de caravan nog een keer blussen.

Foto: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 014 LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 017 LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 020 LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 022 LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 023 LAAN VAN NORMA NIEUW-VENNEP 024 Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep Caravan volledig uitgebrand op de Oosterdreef in Nieuw-Vennep

 

Misschien vindt u dit ook interessant?